Categorieën
Initiatieven Schrijfsels

You’ve got Feminist Mail

You’ve got Feminist Mail is de maandelijkse feministische nieuwsbrief van Feminist Evolution Leiden. De afgelopen twee jaar heb ik als hoofdredacteur 18 edities mogen uitgeven. Lees hier meer over het project.

You’ve got Feminist Mail is de maandelijkse feministische nieuwsbrief van Feminist Evolution Leiden. De afgelopen twee jaar heb ik als hoofdredacteur 18 edities mogen uitgeven. Samen met een team van schrijvers werkte ik elke maand aan de thematische nieuwsbrief. Alle edities van Feminist Mail kun je hier terug vinden.

Op de website van FEL staan de lange artikelen, kun je eerdere edities van You’ve got Feminist Mail terugvinden en natuurlijk de andere activiteiten van FEL bekijken.

Dit zijn enkele artikelen die ik heb geschreven. In de nieuwsbriefedities staan er nog veel meer van mij en mijn team, in zowel Engels als Nederlands!